Skype
Complexul locativ "Dragalina" Dragalina-2

„Marca comercială a anului 2009”

Drăgălina a câştigat aurul la concursul „Marca comercială a anului 2009”

Complexul locativ „Drăgălina” a câştigat medalia de aur la concursul „Marca Comercială a anului”, ediţia 2009. Decernarea premiilor prestigiosului concurs a avut loc la 28 ianuarie curent, complexul „Drăgălina” fiind premiat cu premiul cel mare la categoria „Construcţii, mărfuri şi servicii, imobil”, nominalizarea Profi.

Decernarea premiilor ediţiei 2009 a concursului „Marca comercială a anului” a adus nu doar bucurie în echipa care lucrează la proiectul „Drăgălina”, dar şi convingerea că lucrul pe care îl depune este apreciat de către consumatori şi de specialişti, afirmă directorul complexului locativ Cucu Mihai. „Acum suntem siguri că strategia pe care o aplicăm este una corectă, iar ceea ce construim le place oamenilor. Nu este nimic mai important decât să primeşti recunoaştere din partea consumatorilor”, ţine să accentueze managerul de la „Drăgălina”.

De remarcat faptul că medalia de aur i-a fost acordată complexului „Drăgălina” pentru cea mai de succes strategie de durată a mărcii comerciale, iar evaluarea s-a făcut în funcţie de rezultatele poziţionării mărcii, ideea creativă, complexul formelor de comunicare marketing, imaginea mărcii şi, nu în ultimul rând, ratingul consumatorilor.

Concursul „Marca comercială a anului” este considerat cel mai prestigios concurs din Republica Moldova, care premiază cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale pe piaţa internă şi externă.

Complexul locativ „Drăgălina” este construit în sectorul Botanica din capitală, dispune de peste 900 de apartamente cu 1,2 şi 3 camere, spaţii comerciale şi oficii la parter, terenuri de joacă pentru copii, precum şi o parcare subterană în două nivele.

Serviciul relaţii publice Dragalina