Skype
Complexul locativ "Dragalina" Dragalina-2

Promotii !

Apartamente

Spaţii Comerciale

Parcări / Debarale

Promoţii curente la apartamente.

Penthouse 2 nivele

Penthouse 2 nivele, situat într-o zonă unică a capitalei cu o panoramă extraordinară spre zona verde. Suprafata de 350 m.p în 2 nivele, cu posibilitatea de divizare în 2 apartamente separate a cîte 175m2 fiecare cu intrari individuale. Compartimentarea foarte reuşită a spaţiului: 3 dormitoare, salon-sufragerie, cabinet personal, odaie-garderoba, 3 blocuri sanitare. Sistem de ventilare şi condiţionare "Multi split system" , un sistem inovativ de conditionare ce va asigura o circulatie a aerului curat în tot apartamentul. Geamuri panoramice cu profil KBE - sticla Low-E.

Preţ 550 euro/m2.

Sună ACUM pentru detalii: 068 63 62 62 sau 022 94 44 44

Pentru informatii, Va aşteptam in Departamentul Vinzari Imobiliare al C.L “Dragalina” la adresa: mun.Chisinau, str.Grenoble 259/2 of.101 sau la nr. de tel: 022-944444

 

 

Stimate Antreprenor!

Dezvoltaţi afacerea Dvs. împreuna cu noi!

Propunem spre vânzare Spaţii Comerciale situate în C.L."Dragalina" dat in expluatare in anul 2014. Suprafeţele sunt situate in demisolul casei.

Caracteristicile spaţiilor:

•  suprafeţe – de la 30 la 120 mp şi mai mari, in dependenţă de compartimentarea metrajului ales;

•  intrări separate din stradă și curte;

•  finisarea incaperilor-  in varianta “sura” si/sau “alba” la alegere

•  racordarea la toate reţelele inginereşti necesare

•  inălţimea tavanului 3m

•  locuri de parcare amenajate in faţa oficiilor si in subsol.

Unicitatea propunerii este direct legat de un deficit marcat de spaţii comerciale şi de activitaţi in zona din apropiere.

Suprafeţele noastre permit de a amplasa si dezvolta o multitudine de activitaţi şi servicii in interiorul complexului,ca:

-         spaţii pentru oficii

-         centre educaţionale lingvistice sidiverse cursuri

-         treininguri profesionale

-         cluburi de administrare IT

-         firme de audit

-         comert electronic

-         ateliere s.a servicii utile pentru locatarii complexului.

Descriere și caracteristici

Unul dintre cele mai reusite proiecte imobiliare din  Chișinău, Complexul Locativ “Dragalina” – include mai mult de 1.000 de apartamente situate in zona ecologic curată din str. Grenoble. Un complex protejat, ce imbina un spațiu de locuit armonios pentru viață, muncă și timp liber pentru circa 4.000 de locatari. Complexul se află în imediata apropiere de obiectele sociale: policlinica, gradinite, scoli, piata, banci, supermarket-uri, etc. cu acces comod la transport public.

 

I. Obiecte finisate disponibile

1. Spatii comerciale situate la demisolul Complexului Locativ Dragalina

Pentru informatii, Va aşteptam in Departamentul Vinzari Imobiliare al C.L “Dragalina” la adresa: mun.Chisinau, str.Grenoble 259/2 of.101 sau la nr. de tel: 022-944444, 068636262

Pentru informatii, Va aşteptam in Departamentul Vinzari Imobiliare al C.L “Dragalina” la adresa: mun.Chisinau, str.Grenoble 259/2 of.101 sau la nr. de tel: 022-944444, 068636262